Despre mine

Bună!

Sunt Iulia, psiholog clinician și psihoterapeut în formare. Sunt formată în terapie sistemică și ajut persoanele, cuplurile și familiile să-și descopere resursele interioare pentru a-și îmbunătăți starea mentală, a se vindeca de rănile din trecut și de a-și atinge potențialul maxim.

Cu experiență în domeniul psihologiei clinice, am lucrat cu clienți de toate vârstele și cu o varietate de probleme de sănătate mentală. Abordarea mea terapeutică este centrată pe persoană, adaptată nevoilor și valorilor individuale. Fiecare individ este unic, iar terapia ar trebui să reflecte acest aspect. Cred foarte mult în cooperare și în munca de echipă în procesul terapeutic. Mergem pe acest drum împreună.

În timpul ședințelor vei fi ghidat într-un mediu sigur și suportiv unde vei putea explora în profunzime gândurile, emoțiile și comportamentele care îți afectează viața. Formată în terapie sistemică, folosesc o gamă largă de tehnici terapeutice, uitându-mă la tabloul complet în care se defășoară problema.

Fac parte din programul „Din Grijă Pentru Copii” și pot oferi până la 10 ședințe gratuite pentru copii și adolescenți.

Indiferent de motivele pentru care ai decis să cauți terapie, ești binevenit. Știu că primul pas e greu, dar e singurul care trebuie făcut singur, restul îi facem împreună.

Scroll to Top